Yksityinen

Lainaa ilman vakuutta tarjoavat pikaluottoyhtiöt ja muut rahoitusyhtiöt.

Pikalaina eli pikavippi, on pieni ja takaisinmaksuajaltaan yleensä lyhyt kulutusluotto. Pikalainat ovat tavallisesti suuruudeltaan 50-1000 euroa. Pikalainaa haetaan tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Pikalainoja tarjoavat näihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Pikalainoissa lainapäätöksen saaminen on nopeaa, samoin rahan siirtyminen hakijan tilille. Takaisinmaksuaika pikalainoissa on lyhyt: viikosta kuuteen viikkoon, tosin pidempiäkin laina-aikoja on tarjolla joillakin yhtiöillä.

Kulutusluotto eli käyttöluotto on melko lyhytaikainen alle viiden vuoden laina, jonka käyttötarkoitus on nimensä mukaisesti kulutus (remontti, matka, kodinkoneet …). Lainasummat ovat maksimissaan muutaman tuhannen euron luokkaa.

Tutustu rahoitusyhtiösivullamme lainoja myöntäviin yrityksiin, heidän tuotteisiinsa ja Laina ilman vakuuksia -sivuston asiantuntijan arvioihin.

Vertaislainassa on kyse yksityishenkilön yksityishenkilölle myöntämästä lainasta. Lainanvälittäjä toimii vain luotettavana välikätenä sijoittajan ja lainaajan välillä sekä tarjoaa kaupankäyntialustan. Vertaislainoja välittää muun muassa Fixura. Lue lisää Fixuran toiminnasta blogistamme.

Muita mahdollisuuksia

Lainan lisäksi internet tarjoaa mahdollisuuksia hankkia ilmaista rahaa. Tapoja saada ainakin taskurahaa on rajattomasti. Kokeile vaikkapa suomalaista nettibingoa, johon voit saada 10 euroa ilmaista pelirahaa.

Suosituimmat hakusanat: