Esittelyssä: Laina.com

Laina.com on uudehko suomalainen pikalainoja tarjoava sivusto. Toiminimi Lainacom Oy on rekisteröity keväällä 2011. Tämä Turussa toimiva yritys on merkitty Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään valtakunnalliseen luotonantajarekisteriin.

Laina.comissa asiakkaat saavat valita lainansa tarkasti eurolleen ja päivälleen välttääkseen turhaa velanottoa ja yritys palkitsee alennuksella mikäli asiakas maksaa lainansa ennaikaisesti takaisin. Lainaehtojen mukaan asiakas voi peruuttaa lainan 14 päivän sisällä myöntämisestä. Laina.comilla on Avainlippu-tunnus.

Laina.com myöntää pikavippejä suuruudeltaan 50-500 euroa. Takaisinmaksuaika on minimilainalla 7-30 päivää ja maksimilainalla 7-90 päivää. Esimerkiksi 500 euron 3 kk:n lainan voi maksaa kolmessa erässä, jolloin takaisinmaksettavaksi summaksi tulee yhteensä 649,97 euroa.

Laina-ilman-vakuuksia-sivuston rahoitusasiantuntijan huomioita:

Sivusto on selkeä. Pikalainaa voi hakea kätevästi tekstarilla tai nettihakemuksella kun olet tunnistautunut pankkitunnuksilla. Takaisinmaksettavat määrät ilmoitetaan selkeästi, sen lisäksi lainan todellinen kokonaiskorko voisi näkyä myös helpottamassa vertailua. Jos pikavipin saa maksettua nopeammin takaisin, saa alennusta – tämä on etu asiakkaalle.

Laina.comin pikalainan voit ottaa tästä linkistä.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.